robotgräsklippare

Automower


Det har gått ett par år sedan Automower slog igenom, men utvecklingen visar inga tecken på att sakta ner. Flera märken har försökt slå sig in men Husqvarnas Automower är fortfarande utan tvekan den bästa robotgräsklipparen på marknaden. Vi har sålt många robotgräsklippare vid det här laget och har fått en stor erfarenhet på vad du som kund efterfrågar och bör tänka på för att i slutändan bli så nöjd som möjligt. Om du är intresserad av lägga dig i hängmattan och läsa en bok istället för att klippa gräset i sommar, då kan du väl komma in till oss så snackar vi Automowers.

Motorsågar


Husqvarna är ett av världens absolut starkaste varumärken inom motorsågar. Vilken motorsåg man än köper från Husqvarna så kan man vara säker på att den kommer göra ett väldigt bra jobb. Maskinerna krånglar minimalt och är väldigt lätta att starta. Vi här i Valdemarsvik skulle rekommendera alla att ta en titta på Husqvarnas utbud av motorsågar.

motorsågar
gräsklippare

Gräsklippare


En pålitlig och stark bensingräsklippare slår aldrig fel. Även om Automowers tar Sverige med storm så finns det fortfarande tillfällen då en ordentlig traditionell gräsklippare behövs. Krångliga ytor, branta slänter eller tidigare oklippta ytor.

Traditionella gräsklippare syns inte lika ofta idag men de är fortsatt viktiga för speciella tillfällen. Därför fortsätter Husqvarna att utveckla sina, och dom blir bara bättre och bättre.

Batterier


Tack vare vårt samarbete med Svenska Batterilagret kan vi tillhandahålla ett mycket brett utbud av batterier. Behöver du ett batteri till en gammal klocka, din iPhone, hörapparater, skruvdragare eller till och med trucken på jobbet? Välkommen  till oss på Valdemarsviks Motorservice – vi kan hjälpa dig med det mesta.

batteri
trimmrar

Trimmers & Röjsågar


Alla som vill ha en riktigt fin och välskött trädgård bör skaffa sig en riktigt bra trimmer. Det finns mängder med bra modeller från olika märken såsom STIHL, Jonsered och Husqvarna. Vi har det mesta på denna fronten täckt och många års erfarenhet inom området så vi kan guida dig till det rätt köpet. Om det är större ytor med långt gräs och sly så kommer du behöva en röjsåg. Förutsättningarna kan skifta väldigt här och det är viktigt att ha bra koll på vad ens maskin klarar av. Och ännu viktigare att ha kontroll över vad du klarar av. Det kan vara både ansträngande och farligt att arbeta med en röjsåg. Vi har mycket tips och råd till dig för att göra ditt arbete så säkert som möjligt. Välkommen in till oss så berättar vi mer om säkerhet i skogen.